Alomvattende zorg voor moeder en kind 

Consult

Vooral voor net geboren baby's hebben huisbezoeken mijn voorkeur. Zo blijft een kindje vrijwel ongestoord in zijn eigen omgeving en kan ik moeder en kind rustig observeren  Het eerste consult zal daarom ongeveer 1 tot 1,5 uur duren. De meeste baby's willen binnen dit tijdsbestek ook wel een slokje drinken zodat ik ook met een voeding mee kan kijken Hierbij zal ik jullie van deskundig advies voorzien dat past bij jullie specifieke situatie. Mijn aanpak is hands-off, ik help de moeder zichzelf te helpen. 

Er is geen roze wolk en soms gaan dingen niet echt soepel. Een van mijn docentes zei altijd : ‘Er is niet alleen wel of niet borstvoeding geven, er zijn nog een heleboel andere oplossingen die ergens tussenin liggen’. Dit is een benadering die heel goed bij mijn manier van werken past en ik hoop samen met jou een weg te vinden die jullie beiden tevreden stelt. 
Na een consult is er altijd de mogelijkheid tot telefonische nazorg. 
Tevens bied ik telefonische consulten (zonder voorafgaand bezoek), 
consulten per mail en ook enkel medicijnconsulten aan. Dit kan bij voorbeeld nuttig zijn als je maar een paar vragen hebt of medicatie moet innemen en niet weet of dat wel samen kan/mag gaan met borstvoeding.